Logistiek, Vacatures

Heb jij een goed oog voor kwaliteit?

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan in de AGF-sector? En wil jij werken bij een bedrijf dat jouw groei en ontwikkeling voorop stelt. Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor één van onze opdrachtgevers in Waalwijk zoeken wij een Kwaliteitscontroleur. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij controleert (zelfstandig) de kwaliteit van groente en fruit en signaleert schades en na je controle(s) stel jij (zelfstandig) rapporten op van de kwaliteit en deelt deze met importeurs en exporteurs. Ook ben jij dé contactpersoon voor vragen op het gebied van groente, fruit, transport en opslag en adviseer jij de klanten over zaken als de post-harvest problematiek.

Wie ben jij?
Jij beschikt over (minimaal) een mbo werk- en denkniveau en hebt ervaring met de AGF-sector. Het liefst zien wij dat jij ook ervaring hebt met kwaliteitscontroles of een vergelijkbare functie. Maar dit is zeker niet verplicht.Heb jij ervaring als Kwaliteitscontroleur? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij doen je dan graag een goed aanbod.

Verder ben jij flexibel en heb jij geen negen tot vijf mentaliteit. Want het werk brengt zo nu en dan met zich mee dat er in de weekenden en/of overgewerkt moet worden.
Jij bent, zowel schriftelijk als mondeling, communicatief vaardig. Ook sta je stevig in je schoenen en raakt niet snel onder de indruk van hectische situaties. Verder is het belangrijk dat jij een rijbewijs en een goede basiskennis van Word en Excel hebt. Op het gebied van taal spreek jij goed Nederlands  en Engels. Spreek je ook nog eens Duits en/of Spaans? Dan is dit absoluut een pluspunt.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?
Om te beginnen een unieke kans om aan de slag te gaan bij één van de expertbedrijven binnen het werkgebied van kwaliteitszorg en schade-expertises in de AGF-sector. Binnen dit bedrijf heerst een zachtaardige werksfeer met leuke teamuitjes. Ook bieden zij je een salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede een pensioenregeling en een auto en telefoon van de zaak én opleidingen en trainingen om je kennis op peil te houden en uit te breiden.

Ben jij dus de betrouwbare en enthousiaste (toekomstige) Kwaliteitscontroleur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar