Vacatures

Start als Leerling Autoschadehersteller

Ben jij gek op auto’s? En wil jij de hele dag met auto’s werken? Dan ben jij hét talent dat wij zoeken. Voor een ontzettend mooi familiebedrijf zoeken wij namelijk naar een BBL leerling die graag aan de slag wilt als Autoschadehersteller. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent de hele dag bezig met het repareren van auto’s die schade hebben gereden. Zo ga jij bijvoorbeeld spatborden, motorkappen en deuren uitdeuken. Maar ook het herstellen van autoruiten of het monteren van bumpers is onderdeel van jouw takenpakket. Ook leer jij op deze fijne werkplek werken met de modernste technische middelen. Jij wordt dus uitstekend voorbereidt op een baan in de autotechniek.

Waar zijn wij naar op zoek?
Natuurlijk heb jij om te beginnen een passie voor auto’s. En wil jij je graag ontwikkelen binnen dit vakgebied. Dit betekent dus ook dat jij bereid bent om een BBL opleiding te volgen. Jij gaat dus leren en werken tegelijk. Verder wil jij vooral ook zorgvuldig leren werken en ben jij betrokken bij je eigen ontwikkeling. Ben jij ook nog eens harde werker en hou je van gezelligheid? Dan ben jij hét talent dat wij zoeken.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een leer-/werkplek waar jij je de komende jaren mag ontwikkelen. Dit betekent dus goede begeleiding en vooral ook veel eigen verantwoordelijkheid wanneer jij hier aan toe bent. Omdat jij direct start met werken ontvang jij direct een leuk salaris dat past bij je leeftijd. Verder heb jij dit bedrijf ook volop kansen om nieuwe opleidingen te volgen en om door te groeien.

Heb jij dus een passie voor autotechniek? En wil jij je de komende jaren ontwikkelen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar