Vacatures

Aan de slag als Leerling Elektro Monteur?

Ben jij gemotiveerd? Ben jij leergierig? En wil jij je graag ontwikkelen in de wereld van elektrotechniek? Dan heb jij geluk. Want voor een geweldig bouwproject in Lelystad zijn wij op zoek naar een Leerling Elektromonteur. Wil jij dus al heel snel aan de slag? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij werkt samen met een ervaren monteur op locatie aan uiteenlopende elektrotechniek en utiliteit projecten. Hier ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van elektrische installaties en apparaten. Jij wordt hierbij ingezet op de projecten waar jouw hulp het hardst nodig is. Jij doet dus erg waardevol en belangrijk werk. Ook is hierdoor geen dag hetzelfde. En doe jij bovendien elke dag ongelooflijk veel waardevolle werkervaring op.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken kandidaten met een leergierige en gedreven werkhouding. Jij wilt dus elke dag beter worden. En jij bent bereid om hier hard voor te werken. Daarnaast heb jij de ambitie om zoveel mogelijk zelfstandig te werken. Tegelijkertijd ben jij niet bang om vragen te stellen. Of om hulp te vragen. Ook is een flexibele werkhouding belangrijk. Jij hebt geen problemen met vroeg beginnen, overwerken, je collega’s helpen of om extra werkzaamheden op te pakken. Verder beheers jij de Nederlandse taal. En ben jij bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij wordt opgeleid binnen een vakgebied met toekomst. Jij wordt opgeleid in de praktijk. En vanaf het begin ontvang jij een goed salaris, inclusief reiskosten en toeslag voor je overuren. Verder worden je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden geboden. En ben jij voor een langere periode voorzien van werk. Een geweldige kans dus om je loopbaan in de elektrotechniek af te trappen.

Ben jij dus de gemotiveerde en toekomstgerichte kandidaat waarnaar wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar