Vacatures

Ontwikkel jezelf tot Glazenwasser

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk jij graag zelfstandig in de buitenlucht? Én heb jij geen last van hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een leergierige kandidaat die graag aan de slag wilt als Glazenwasser. Past dit bij jou? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als (leerling) glazenwasser leer jij alle kneepjes van het vak in de praktijk. Samen met een leuke collega ga je niet alleen op pad om ramen te wassen van diverse huizen en bedrijfspanden, maar reinig je bijvoorbeeld ook zonnepanelen. Verder komt het voor dat jij ook aan de binnenkant van panden wordt ingezet om de glazen te reinigen. Het doel is dat jij je uiteindelijk ontwikkeld tot een glazenwasser die zelfstandig naar een klant toe kan gaan.

Wie ben jij?
Jij bent enthousiast, een harde werker en vooral leergierig. Kan jij dit vanzelf zeggen? Dan maak jij zeker kans op deze baan. Jij hoeft namelijk geen opleiding te hebben gevolgd. Ook is ervaring als glazenwasser niet noodzakelijk. Het is vooral belangrijk dat jij weet van aanpakken en jezelf voor de volle 100% geeft. Verder is het ook fijn als jij goed weet samen te werken en klantvriendelijk bent. Zoals aangegeven is het doel namelijk dat jij na je inwerkperiode zelfstandig de klanten gaat bezoeken. Je moet dus uiteindelijk ook leuk vinden om goed met klanten om te gaan.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij krijgt dé kans om kennis te maken met het spannende beroep van glazenwasser en doet dit ook nog eens in de praktijk. Je leert het beroep van échte vakmannen en krijgt ook nog eens vanaf het begin af aan een goed salaris. Verder ga jij aan de slag bij een leuk bedrijf in de Hoekse Waard met leuke collega’s en veel werkplezier.

Ben jij dus op zoek naar een toffe en energieke baan waarin jij jezelf ook nog eens kan ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar