Vacatures 2018

Wij zoeken (leerling) sprinklerinstallateurs

Voor een leuke werkgever uit ons netwerk zijn wij op zoek naar kandidaten die zich willen ontwikkelen tot een échte technische professional op het gebied van sprinkler installaties. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat ga jij doen?

 Jij gaat je ontwikkelen tot een professionele sprinklerinstallateur die zich (zelfstandig) uiteindelijk bezig gaat houden met het onderhouden van sprinkler installaties. Hiervoor volg jij een leerwerktraject waarin jij gaat samenwerken met ervaren vakmannen. Zij gaan jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die leergierig zijn die echt zin hebben om (weer) aan het werk te gaan. Dat betekent dat jij open staat voor de leerlessen van de ervaren vakmannen en dat jij bereid bent om naast het werk opleidingen en cursussen te volgen. Ook vind je het belangrijk om kwaliteit te leveren en probeer jij je werk ook altijd op die manier uit te voeren. Als laatst vinden wij het belangrijk dat jij goed weet te communiceren met onze klanten en je collega’s. 

Wat zijn de functie-eisen?

Jij hebt (minimaal) een MBO (niveau 2) diploma in een technische richting. Daarnaast heb jij een VCA certificaat of ben jij bereid om deze te behalen.

Wat krijg jij van ons?

Jij ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Doe jij het goed? Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Daarnaast krijg jij opleidingen en cursussen aangeboden. Jij krijgt écht de kans om je te ontwikkelen en wij helpen je daarbij. Ook worden je reiskosten vergoedt.

Ben jij dus bereid om in jezelf te investeren en wil jij deze kans pakken? Stuur ons dan motivatie en cv via onderstaand formulier. Ook horen wij het natuurlijk graag van je bij vragen en/of opmerkingen. 

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar