Logistiek, Vacatures Young UP

Logistiek Administratief talent gezocht

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als logistiek administratief talent? Dan kennen wij een bedrijf waar jij je potentie kan laten zien. Voor een bedrijf uit de Drechtsteden zoeken wij namelijk naar een Logistiek Administratief Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt voor een juiste en tijdige verwerking van opdrachten in het Transport Management Systeem. Ook houd jij de mailboxen bij, controleer jij dossier voor facturatie en vul jij deze aan als dit nodig is. Verder reken jij de uitgevoerde transporten af, verwerk jij inkoopfacturen en ondersteun jij de planners met verschillende administratie werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Voor de functie zoeken wij kandidaten met ervaring in de wereld van transport en logistiek. Of naar kandidaten die daar een sterke binding mee hebben. Heb jij daarnaast een logistieke of administratieve opleiding afgerond? Geweldig. Is dit niet het gevoel? Voel je dan vrij om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat bent die wij zoeken.

Wij zoeken naar betrouwbare, proactieve en accuraat werkende kandidaten. Het helpt ook als jij stressbestendig, oplossingsgericht en flexibel bent. Want de functie brengt met zich mee dat jij, wanneer dit nodig is, extra uren komt werken. Ook werk jij graag met klanten. Want hier heb jij regelmatig contact mee. Daarnaast ben jij handig met Outlook, Word en Excel en denk jij graag mee, bijvoorbeeld over (logistieke) processen en ICT systemen. Als laatst ben jij communicatief vaardig en spreek jij de Nederlandse en bij voorkeur Engelse en/of Duitse taal.

Wat biedt de werkgever jou?
Dit bedrijf biedt jou de kans om te groeien en ontwikkelen. Hiervoor bieden zij je bijvoorbeeld regelmatig opleidingen en cursussen. Verder kom je te werken in een leuk team met een gezellige sfeer. En werk jij met en voor prachtige klanten. Ook kan jij rekenen op een goed salaris dat past bij je ervaring en goede arbeidsvoorwaarden.

Zoek jij dus naar een toffe werkgever waar jij het maximale uit jezelf kunt halen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar