Logistiek, Vacatures Young UP

Administratief talent voor de logistiek


Ben jij administratief goed onderlegd? En vind jij de logistieke wereld interessant? Dan kennen wij een bedrijf dat jou goed kan gebruiken. Óók als jij nog niet over veel ervaring beschikt. Wij zoeken voor hen naar een Logistiek Administratief Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat alle documentatie en informatie voor het transport gecontroleerd is. En dat alle douane documenten compleet en afgerond zijn. Jij zorgt er dus voor dat alle details kloppen. Ook verwerk jij binnenkomende orders en denk jij mee over het logistieke proces.

Wat zoeken wij?
Ervaring is meer dan welkom, maar zeker niet verplicht. Want jij wordt in het begin goed begeleid in je werk. Ook er is volop ruimte te leren. Het is vooral belangrijk dat jij positief en leergierig bent. Ook ben jij flexibel, stressbestendig en een echte teamspeler. Verder beheers jij de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord en geschrift. En ben jij fulltime beschikbaar. Het is ook handig als jij een rijbewijs en eigen vervoer hebt. Want de locatie is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Woon jij in Oud-Charlois? Dan is de locatie op de fiets wel goed te bereiken.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst de kans om je te ontwikkelen als jij nog géén ervaring hebt? Heb jij deze ervaring wel? Dan kan jij rekenen op een goed salaris dat past bij je ervaring. Ook zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed. En ga jij aan de slag bij een internationaal bedrijf dat de ontwikkeling van haar mensen voorop stelt.

Ben jij dus oprecht geïnteresseerd in de logistiek? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar