Vacatures

Werken en impact maken in de logistiek?

Werk jij graag in de logistiek? En vind jij het belangrijk dat iedereen een gezonde maaltijd krijgt? Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken. Voor een sociale onderneming in Rotterdam zoeken wij namelijk naar een Logistiek Coördinator. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de bestellingen, administratie rondom het logistieke proces en de logistieke planning. Jij coördineert het logistiek team en het sorteer- en bestelproces. Jij zorgt voor een correcte administratie. En jij denkt mee over verbeteringen als het gaat om bijvoorbeeld de bestel-, voorraad- en/of kwaliteitssystemen. Verder spring jij, wanneer nodig, ook operationeel bij als het gaat om het afhandelen van ontvangsten, bestellingen en transportwerkzaamheden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt ervaring in logistiek óf in de horeca en bent dus een échte aanpakker. Heb jij ervaring met de werkzaamheden? Dan is dit erg welkom. Is dit niet het geval? Dan horen wij graag waarom jij denkt dat deze functie toch bij jou past. Ook beschik jij over een organisatietalent, ben jij sociaal, werk jij dus graag met mensen en ben jij communicatief vaardig. Dit laatste betekent vooral dat jij goed Nederlands spreekt en bij voorkeur ook de Engelse taal (redelijk) beheerst. Verder is het belangrijk dat jij in het bezit bent van je rijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een kans om impact te maken. Deze sociale onderneming richt zich namelijk op het redden van voedsel en maakt hier maaltijden van voor kwetsbare mensen. Jij krijgt dus de kans om het verschil te maken. Verder krijg jij een overeenkomst van 6 maanden aangeboden en gaat het om een functie van 32 uur. En uiteraard een salaris dat past bij jouw ervaring óf talent. Ook is er veel ruimte voor jouw eigen inbreng. Jij krijgt constant de kans om mee te denken.

Wil jij dus graag (weer) aan de slag in de logistiek? En wil jij je inzetten om voedselverspilling tegen te gaan? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar