Logistiek, Vacatures Inactief

Scoor een vette baan in de Logistiek

Heb jij een goed gevoel voor óf interesse in logistiek werk? En wil jij werken in een wereld waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan hebben wij een geweldig aanbod voor jou. Voor een opdrachtgever zoeken wij namelijk naar een accuraat werkende Logistiek Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de goederenstroom. Jij ontvangt, controleert en registreert de goederen. Jij zorgt ervoor dat de goederen verwerkt en/of opgeslagen worden. En jij zorgt ervoor dat goederen uitgeleverd worden. Jij komt te werken in een dynamische omgeving waarbinnen veel last-minute wijzigen plaatsvinden. Daarom is het belangrijk dat jij je strak aan alle gezondheid- en veiligheidsregels houdt. Maar ook dat jij goed samenwerkt met je collega’s en andere afdelingen. Samen zorgen jullie ervoor dat de goederenstroom goed blijft verlopen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt ervaring in de logistiek óf een oprechte interesse in deze wereld. Jij kunt ons duidelijk maken waarom jij deze baan wilt scoren. Heb jij ervaring met Warehouse Management Systemen? Dan dit erg welkom. Is dit niet het geval? Dan ontdekken wij graag waarom jij dit denkt snel met deze systemen te kunnen werken. Verder is een heftruckcertificaat erg handig. En zoeken wij kandidaten die zowel de Nederlandse taal (goed) als de Engelse taal (basis) spreken. Ook ben je flexibel, werk je nauwkeurig en een echte teamspeler. Heb jij ook nog eens een certificaat gevaarlijke stoffen? Dan heb jij een streepje voor.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar letterlijk geen dag hetzelfde is? En naar een energieke baan Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar