Logistiek, Vacatures Young UP

Werken als Logistiek Medewerker?

Ben jij goed óf geïnteresseerd in logistiek werk? En zoek jij naar een baan waarin jij je écht kan ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie kans voor je. Want wij kennen een bedrijf dat jou de kans biedt om je te ontwikkelen tot een specialist in de Logistiek. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en laadbonnen, het laden en lossen van goederen en het (over)stapelen van pallets. Verder ga jij aan de slag met het ver- en ompakken van producten, sla jij goederen op met de heftruck en beheer jij de opslag in de koelcellen.

Wat zoeken wij?
Om te beginnen is het belangrijk dat jij fysiek sterk bent en dat jij geen problemen hebt met werken in de kou. Jij moet namelijk regelmatig (zware) producten, tillen en verplaatsen. En dit doe jij in een koude omgeving met lage temperaturen. Verder is het fijn als jij ervaring hebt met logistiek werk. Is dit niet het geval? Geen probleem. Want wij zoeken vooral naar kandidaten met een positieve werkhouding die goed om weten te gaan met drukte én nauwkeurig werken. Heb jij ook nog eens een heftruckcertificaat, een rijbewijs én eigen vervoer? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Een positieve werkomgeving waar jouw ontwikkeling ertoe doet. Zo krijg jij verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden aangeboden. En kan jij je hier ontwikkelen tot specialist. Verder kan jij hier 36 tot 45 uur werken. En kan jij dus lekker veel uren maken. Ook ontvang jij een (bruto) salaris tussen de 2.200 en 2.800, uiteraard afhankelijk van jouw ervaring. Verder kan jij rekenen op goede voorwaarden als 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een flinke toeslag als jij ervoor kiest om over te werken en een goede pensioenregeling.

Ben jij dus de fysiek sterke en stressbestendige kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar