Logistiek, Vacatures Young UP

Aan de slag als Loodsmedewerker?

Werk jij het liefst lekker door omdat de dag dan voorbij vliegt? En doe je dit het liefst bij een bedrijf dat goed zorgen voor haar medewerkers? Dan hebben wij een mooie kans voor jou? Want wij kennen meerdere van dit soort bedrijven die zoeken naar Loodsmedewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het lossen en opslaan van producten en goederen. Dit doe jij aan de hand van orderlijsten waarvan jij nauwkeurig de hoeveelheden controleert. Ook verricht jij werkzaamheden met de heftruck en/of een pompwagen. En zorg jij ervoor dat ook de uitgaande zendingen voorbereidt en geladen worden. Verder zorg jij, samen met je collega’s, voor een schone en daarmee fijne werkomgeving.

Waar zoeken wij naar?
Wij zoeken naar ervaren kandidaten, maar staan ook open voor enthousiaste en/of getalenteerde kandidaten die zich willen ontwikkelen. Het is vooral belangrijk dat jij de Nederlandse taal goed begrijpt. en dat jij nauwkeurig leest én werkt. Ook werk jij graag samen en werk jij zelfstandig flink door. Heb jij een heftruckcertificaat? Erg fijn. Maar jij kan deze ook via ons of de werkgever halen. Verder zijn een rijbewijs en/of eigen vervoer erg handig. De locatie is namelijk niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als laatst moet je voor deze functie ook een verklaring voor goed gedrag overhandigen (of aanvragen).

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een toffe baan bij bedrijven met een heerlijke bedrijfscultuur. Zij organiseren namelijk allemaal allerlei toffe activiteiten voor hun personeel én familieleden. Verder investeren zij in jouw groei. Jij krijgt niet alleen goed salaris, een bonus bij goede bedrijfsprestaties en een voordelige pensioenregeling. Maar jij krijgt vooral ook veel trainingen en opleidingen aangeboden. Hieraan gekoppeld zijn er ook meerdere doorgroeimogelijkheden. En hierin denkt het bedrijf met je mee.

Ben jij dus de getalenteerde of ervaren logistiek medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar