Logistiek, Vacatures

Scoor een baan als Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een baan als Magazijnmedewerker? Kom jij uit Den Haag? En werk jij graag zelfstandig? Zoek dan niet verder. Want voor een internationale supermarkt in Den Haag zoeken wij een kandidaat die zich wil ontwikkelen tot dé Magazijnmedewerker waar zij écht op kunnen bouwen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Je zorgt voor de uitgifte, aanname en verwerking van goederen in het magazijn. Jij zorgt dus ervoor dat alles wat binnenkomt en vertrekt geregistreerd wordt. Verder zorg jij ervoor dat het magazijn netjes en op orde is en ook pak jij de bijkomende werkzaamheden in het magazijn op.

Wie ben jij?
Je kunt (uiteindelijk) goed zelfstandig werken. Want de eerste weken word jij ingewerkt door een ervaren Magazijnmeester. Hierna pak je de werkzaamheden in het magazijn zelfstandig op. Ook heb jij geen problemen met alleen werken. Want jij wordt de ‘baas’ van een klein magazijn waar vooral jij dus het magazijnwerk oppakt. Deze functie vraagt dus van jou dat jij verantwoordelijk en betrouwbaar bent en dat jij goed werk wilt leveren.

Verder ben jij fysiek goed in orde. Want het magazijn komt het bijvoorbeeld voor dat je dozen van bijvoorbeeld 20 kilo moet tillen. Hier moet je dus toe in staat zijn. Als laatst spreek jij ook goed Nederlands? Ben jij daarnaast ook nog eens in het bezit van een heftruckcertificaat en/of heb jij ervaring als magazijnmedewerker? Dan is dit zeker een pluspunt.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een baan met ongelooflijk veel zelfstandigheid en ontwikkeling. Jij wordt goed ingewerkt en opgeleid en bent daarna verantwoordelijk voor het magazijn. Verder kan jij rekenen op een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden bij een bedrijf dat jou waardeert.

Ben jij dus de leergierige, zelfstandige en verantwoordelijke Magazijnmedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar