Automotive, Vacatures Young UP

Gek op auto’s én een organisatietalent?

Ben jij gek op auto’s? Maar ook op auto-onderdelen en accessoires? En beschik jij over een organisatietalent? Scoor dan een vette baan als Magazijnmedewerker bij één van onze opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitgifte en administratieve verwerking van onderdelen, accessoires, wielsets en banden. Dit doe jij zowel voor externe klanten, maar ook voor de eigen werkplaats. Jij zorgt ervoor dat deze klanten hun spullen op tijd krijgen. En dat de reparatiewerkzaamheden aan de auto’s goed uitgevoerd kunnen worden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij scoort altijd hoog als het gaat om klanttevredenheid. Jij denkt graag mee met de klant zodat deze altijd met een goed gevoel vertrekt. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat jij beschikt over een goedlachse en positieve uitstraling. Heb jij ook al ervaring opgedaan met logistiek- en administratief werk? Heb jij kennis van autotechniek? Of ben jij commercieel ingesteld? Dan is dit mooi meegenomen. Tegelijkertijd is dit niet verplicht. Het is vooral belangrijk dat jij de klant wil begrijpen. Dat jij goed met de klant kan communiceren. En dat jij ervoor zorgt dat alle bestelde onderdelen en accessoires op tijd en volledig worden geleverd.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een ontzettend mooie werkomgeving met de mooiste auto’s van Nederland bij een familiebedrijf met een prachtige historie. Kom jij hier te werken? Dan word jij echt onderdeel van deze familie. Ook is het werk lekker afwisselend omdat je zowel magazijnwerkzaamheden verricht en regelmatig met de klant in gesprek bent. Binnen het werk is daarnaast volop ruimte voor jouw ideeën. En krijg jij volop opleidingsmogelijkheden aangeboden. Daarnaast krijg je natuurlijk een goed salaris en een aanvullend pensioen.

Ben jij dus de autofanaat waar wij naar zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar