Vacatures

Op zoek naar een leuke baan als Marketing Assistent?

Ben jij op zoek naar een leuke marketingfunctie én lijkt het jou ook nog eens interessant om in het onderwijs aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een landelijk werkende onderwijs adviesorganisatie in Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een Marketing Assistent. Ben jij dus de spin in het web waar wij naar zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als marketing assistent ondersteun je de marketeers, online marketeer en manager Marketing & Sales. Zo help jij bijvoorbeeld bij het maken van (digitale) mailings, nieuwsbrieven en social media berichten. Daarnaast ben jij betrokken bij de ontwikkeling van marketing materialen, kijk jij conceptteksten na, maak jij adresselecties en coördineer jij het up-to-date houden van het CRM systeem. Ook word jij betrokken bij het onderhouden van de website, de beeldbanken en voer jij trafficwerkzaamheden uit. Het gaat hier dus om een bijzonder veelzijdige functie waarin jij uiteenlopende marketing werkzaamheden verricht.

Wie ben jij?
Jij hebt een commerciële (mbo) opleiding afgerond en hebt deze aangevuld met opleidingen, cursussen en actuele kennis op het gebied van online marketing. Daarnaast heb jij (ruim) ervaring opgedaan met online nieuwsbrieven, mailings, social media berichtgeven, het onderhouden van websites en het werken met de achterliggende CMS- en CRM programma’s. Verder ben jij een echt organisatietalent en analytisch, klantgericht doelgericht en proactief ingesteld. Ook beheers jij de Nederlandse taal uitstekend en beschik jij natuurlijk over een goede (creatieve) taalvaardigheid.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag in een fijne werkomgeving waarin zelfstandigheid, het organiseren van je eigen werk en het nemen van verantwoordelijkheid belangrijk zijn. De collega’s zijn informeel, collegiaal en geven jou bovenal ook veel waardering. Daarnaast krijg jij een baan met veel afwisseling, een marktconform salaris en een reiskosten- en telefoonvergoeding. Verder krijg jij in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, maar ligt er bij goed functioneren natuurlijk een mogelijke verlening voor onbepaalde tijd in het vooruitschiet. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen dit mooie bedrijf.

Ben jij dus op zoek naar een veelzijdige en creatieve baan bij een aantrekkelijke werkgever? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar