Haven, Vacatures

Scoor een baan als Matroos

Ben jij in het bezit van je Matroos diploma en ben jij op zoek naar een baan waar je oprecht gewaardeerd wordt? Zoek dan niet verder. Want wij kennen een mooi familiebedrijf dat graag kennis met jou maakt. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Matroos Binnenvaart kom jij, binnen een 4-4 systeem, te werken op een containerschip dat tussen België en Duitsland vaart. Hier werk jij samen met de andere bemanningsleden aan het vast en losmaken van het schip, het onderhouden van het schip (o.a. schilderen, touwwerk, staaldraad onderhouden, bedien jij de machines en ben jij verantwoordelijk voor het beheer van werktuigen en materiaal. Ook verricht je huishoudelijke taken, zoals het verzorgen van de woonruimtes en de maaltijden voor de opvarenden.

Wie ben jij?
Naast je Matroos Diploma is het allerbelangrijkste dat jij goed zelfstandig kan werken en dat jij het ook leuk vindt om als Matroos aan de slag te gaan. Verder ben je flexibel, want deze functie brengt met zich mee dat je zeven dagen in de week aan het werk bent en ook nachtwerk hoort bij het vak. Ook stap je regelmatig op een nieuwe locatie op en moet je hiertoe dan ook bereid zijn. Verder is een rijbewijs handig, maar is het wel goed om te weten dat jouw auto hoogstwaarschijnlijk niet mee aan boord kan.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een warme omgeving waar veel dankbaarheid heerst voor jouw inzet en commitment. Ook word je hier financieel natuurlijk goed voor beloond en kan je rekenen op een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die goed aansluiten bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben jij dus de zelfstandige en flexibele matroos waar wij naar zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar