Vacatures, Young UP

Leuke Medewerker Bediening gezocht voor tof restaurant

 

Vind jij het leuk om gasten van een speciale avond te voorzien in één van de leukste restaurants van Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar leuke medewerkers die in de bediening willen werken. Zit gastvrijheid dus in jouw genen? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de bestellingen en het bedienen van de klanten van het restaurant. Verder doe jij je best om de gasten een speciale avond te bezorgen, vanaf het moment dat zij binnenkomen tot het moment dat zij weer vertrekken.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Jij laat je niet snel uit het veld slaan door een drukke werkomgeving. Jij staat dan ook bekend als gedreven, professional en stressbestendig. Verder ben jij sociaal vaardig, herken jij de wensen van de gasten en weet jij hierop in te spelen. Ook beschik jij, in verband met de werkzaamheden én werktijden, over een flexibele werkhouding.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij één van de mooiste restaurants van Rotterdam en krijgt de kans om te groeien. De werkgever gelooft namelijk in het bieden van kansen. Om die reden investeert hij veel tijd in de training en ontwikkeling van zijn personeel. Van jou wordt in ruil hiervoor wel verwacht dat jij gemotiveerd bent om te (blijven) leren en knokken voor jou ontwikkeling. Verder kan jij rekenen op een marktconform salaris.

Ben jij dus de enthousiaste en energie medewerker waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar