Horeca, Vacatures

Gastvrije Medewerker Bediening gezocht

Heb jij een passie voor eten en drinken? En maak jij graag mensen blij? Dan kennen wij een geweldige locatie waar jouw enthousiasme gewaardeerd wordt. Want voor een mooi hotel in Den Haag zoeken wij naar een Medewerker Bediening. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat gasten van het restaurant en de (ontbijt)bar het naar hun zin hebben. Jij bezorgt hen een onvergetelijke ervaring met jouw gastvrijheid, enthousiasme en beste glimlach. Jij maakt dan ook van elk contactmoment met de gasten een feestje.

Wie zoeken wij?
Jij hebt een goed gevoel, maar vooral ook een passie voor hospitality. Jij vindt het belangrijk dat de gasten het naar hun zin hebben. En hier zet jij graag een extra stapje voor. Verder ben jij verantwoordelijk, flexibel en dus beschikbaar voor meerdere diensten per week.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen de kans om te werken op een van de mooiste hotellocaties in Den Haag. Verder ontvang jij altijd een goed salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring. Maar jij kunt bijvoorbeeld ook rekenen op kortingen op hotelovernachtingen, eten en drinken en verzekeringen bij hotels over de hele wereld. Ook wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en kun jij bij dit bedrijf veel cursussen en programma’s volgen.

Ben jij dus de goedlachse en betrouwbare medewerker waar wij naar zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar