Vacatures

Start als Medewerker Bedrijfsvoering

Heb jij kennis van en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s? En maak jij je nieuwe programma’s snel eigen? Dan kennen wij een werkgever die jou goed kan gebruiken. Zij zijn namelijk op zoek naar een (tijdelijke) Medewerker Bedrijfsvoering. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij verricht verschillende administratieve taken met een focus op de boekhouding. Verder ben jij verantwoordelijk voor de huurdersadministratie. En ondersteun jij het hoofd bedrijfsvoering én de directeur waar nodig. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor huurders. Jij helpt hen met hun vragen. Jij voorziet hen van informatie. En jij verwijst hen waar nodig door.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij kennis hebt van en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s. En dat jij bij voorkeur hebt gewerkt met Exact Online. Daarnaast ben jij systeemvaardig. Jij maakt je nieuwe systemen en programma’s dus snel eigen. Omdat jij daarnaast snel leert, kan jij je werkzaamheden ook na een korte tijd al zelfstandig verrichten. Verder ben jij behulpzaam, betrokken en breng jij graag orde en structuur aan. Heb jij ook nog eens ervaring als bijvoorbeeld Financieel Medewerker? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Let op! Het gaat hier om een tijdelijke klus voor een paar maanden. Natuurlijk weet je nooit hoe het loopt. Maar duidelijkheid is natuurlijk wel belangrijk. Tijdens deze periode ontvang jij een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder kom jij te werken op een mooi locatie in Rotterdam met een geweldig uitzicht. En werk jij dagelijks in een klein, maar hecht team.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jij de komende tijd écht het verschil maakt? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar