Finance, Vacatures

Start als Medewerker Bedrijfsvoering

Heb jij kennis van en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s? En maak jij je nieuwe programma’s snel eigen? Dan kennen wij een werkgever die jou goed kan gebruiken. Zij zijn namelijk op zoek naar een Medewerker Bedrijfsvoering. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij verricht verschillende administratieve taken met een focus op de boekhouding. Verder ben jij verantwoordelijk voor de huurdersadministratie en ondersteun jij het hoofd bedrijfsvoering én de directeur waar nodig. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor huurders. Jij helpt hen met hun vragen. Jij voorziet hen van informatie. En jij verwijst hen waar nodig door.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij kennis hebt van en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s. En dat jij bij voorkeur hebt gewerkt met Exact Online. Daarnaast ben jij systeemvaardig. Jij maakt je nieuwe systemen en programma’s dus snel eigen. Omdat jij daarnaast snel leert, kan jij je werkzaamheden ook na een korte tijd al zelfstandig verrichten. Verder ben jij behulpzaam, betrokken en breng jij graag orde en structuur aan. Heb jij ook nog eens ervaring? Dan is dit natuurlijk erg mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst natuurlijk een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook krijg jij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. Verder kom jij te werken binnen een klein en informeel team waarin iedereen oprecht graag klaar voor elkaar staat. Ook werk jij op een prachtige locatie in Rotterdam met ook nog eens een geweldig (Rotterdams) uitzicht.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jij met jouw kwaliteiten het verschil kan maken? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar