Commercieel, Vacatures

Heb jij commercieel (organisatie)talent?

Ben jij een commercieel talent en wil je jouw vaardigheden graag inzetten en verder ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie werkgever voor jou die deze kans biedt. Want voor hen zoeken wij naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat alle zaken met betrekking tot de verkoop en inkoop van goederen goed verlopen en communiceer je dit met het buitendienstteam. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, inkoop, planning, offertes en administratie en geeft advies en plant afspraken in. Je hebt dus een belangrijke rol tussen het buitendienstteam, klanten en de interne organisatie.

Wie zoeken wij?
Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Wij ontdekken vooral graag waarom jij het commercieel talent bent waarnaar wij zoeken. Wij zoeken vooral naar iemand met (minimaal) een mbo werk- en denkniveau en een goed organisatietalent. Verder heb jij, zowel mondeling als schriftelijk, een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal. Als je ook nog kennis hebt van SAP, is dat zeker een pluspunt.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat werken bij een frisse werkgever die een steeds groter deel van de wereld verovert. Ze zijn professioneel naar buiten toe, maar binnen het bedrijf heerst een informele en échte Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Je ontvangt een salaris dat aansluit bij jouw achtergrond en ervaring, een uitstekende pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een mooi opleidingsbudget. Dit bedrijf investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij dus het commerciële (organisatie)talent waarnaar wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar