Finance, Vacatures

Wij zoeken naar hét Financieel Talent

Ben jij een financieel talent en ben je op zoek naar een werkgever die jou uitdaagt en je de kans biedt om je verder te ontwikkelen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want wij kennen zo’n werkgever die op zoek is naar een Financieel-Administratief Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding, waaronder de crediteuren- en debiteurenadministratie. Ook bel je actief debiteuren na, verzorg je de facturatie, CBS-rapportages, aangifte voor omzet- en loonbelasting en werk je mee aan de salarisadministratie. Verder ondersteun je bij het opstellen van de concept jaarrekening en ondersteun je de afdeling bij overige financieel-administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Heb je passende werkervaring? Dan nodigen wij je zeker uit om te solliciteren. Heb je nog geen ervaring, maar bijvoorbeeld wel een financiële opleiding afgerond? Dan zijn wij ook erg nieuwsgierig naar jou, vooral omdat je bij dit bedrijf de kans krijgt om je verder te ontwikkelen. Het is vooral belangrijk dat je nauwkeurig en accuraat werkt en dat je snel leert. Verder beheers je natuurlijk de Nederlandse taal, maar bij voorkeur ook de Engelse en Duitse taal. Heb je ook nog eens kennis van SAP? Dan is dat zeker een pluspunt.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat werken bij een frisse werkgever die een steeds groter deel van de wereld verovert. Ze zijn professioneel naar buiten toe, maar binnen het bedrijf heerst een informele en échte Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Je ontvangt een salaris dat aansluit bij jouw achtergrond en ervaring, een uitstekende pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een mooi opleidingsbudget. Dit bedrijf investeert graag in jouw ontwikkeling en biedt je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij dus het financieel talent waar wij naar zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar