Vacatures

Aan de slag in de ICT zonder (werk)ervaring

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden én heb je interesse in technologie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een leuk bedrijf uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar ICT Medewerkers, óók als zij hier nog niet de achtergrond voor hebben. Wil jij dus aan de slag in de ICT? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij start altijd met een leuke en leerzame trainingsweek. Vervolgens ga jij aan de slag als eerstelijns supportmedewerker bij één van de klanten. Hier sta jij voor de uitdaging om de ICT-afdeling draaiende te houden. Jij verbetert systemen en lost problemen op. Naast je werk ben je daarnaast bezig met het behalen van verschillende certificaten om je vaardigheden te verbeteren.

Waar is de werkgever naar op zoek?

Jij hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot ICT-specialist en ben je bereid om echt in jezelf te investeren. De werkgever biedt jou namelijk volop mogelijkheden om verder te groeien. Verder vind jij het belangrijk dat klanten goed geholpen worden. Hier zet jij dan ook graag een extra stapje voor. Daarnaast ben jij een echte doorzetter die ook nog eens graag het voortouw neemt.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij bent in het bezit van minimaal een mbo niveau 4 diploma of een hbo propedeuse. Heb jij een 21+ toets voor het hbo gedaan en gehaald? Dan is een bewijs hiervan ook voldoende. Verder hoef jij géén ervaring te hebben, maar kan jij wel met passende voorbeelden uitleggen waar jouw interesse voor de ICT branche vandaan komt. Daarnaast beschik je over maximaal 3 jaar werkervaring, een goede beheersing van de Nederlandse taal, heb je een rijbewijs en ben je 40 uur per week beschikbaar.

Wil jij dus jouw loopbaan in de ICT aftrappen en ben je vooral ook bereid om hier keihard voor te werken. Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar