Logistiek, Vacatures Inactief

Aan de slag als Medewerker Logistiek?

Werk jij graag in de Logistiek? Heb jij een goed organisatietalent? En wil jij werken bij een bedrijf dat zich elke dag inzet voor de talentontwikkeling van kinderen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij namelijk naar een Logistiek Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het uitpakken, aanvullen en opnieuw vullen van leskisten voor het basisonderwijs. Jij neemt deze in ontvangst. Jij controleert ze en maakt deze weer compleet. En jij zet deze klaar voor verzending. Dit doe jij onder begeleiding van de Teamleider. Jij komt te werken in een klein team. Samen zorgen jullie ervoor dat alle logistieke werkzaamheden goed uitgevoerd worden.

Waar zoeken wij naar?
Heb jij ervaring als Logistiek Medewerker? Geweldig. Maar ook als jij nog geen ervaring hebt, zijn wij erg nieuwsgierig naar jou. Wij ontdekken dan graag waarom jij de medewerker bent die wij zoeken. Het is wel handig als je interesse hebt in techniek. Dit betekent niet dat je technisch opgeleid moet zijn. Maar jij vindt het bijvoorbeeld leuk om met techniekmaterialen, een tablet en 3D printers te werken. Dit kan jij hier allemaal leren. Verder spreek jij de Nederlandse taal, werk jij nauwkeurig en vind je het leuk om zelfstandig én samen te werken. Heb jij een rijbewijs? Dan is dit helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerste de kans om te werken bij een bedrijf dat zich dagelijks inzet voor een betere wereld. En dan specifiek voor kinderen. Hier kan jij aan de slag voor 32 uur per week. Verder ontvang jij een salaris dat past bij jouw ervaring en/óf talent. En doe jij het goed? Dan kan jij hier uiteraard voor een langere tijd aan de slag.

Ben jij dus op zoek naar een toffe baan bij een mooi bedrijf? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar