Facilitair, Techniek, Vacatures Young UP

Wij zoeken een Medewerker Onderhoud

Heb jij een blijvende afstand tot de arbeidsmarkt? En wil jij graag parttime aan de slag? Dan hebben wij  een mooie kans voor jou? Voor een maatschappelijke organisatie zoeken wij namelijk naar een Medewerker Onderhoud. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor kleinschalige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van de woon- en kantoorpanden. Jij werkt dus vooral aan de kwaliteit van de gebouwen. Verder werk jij aan de kamers van nieuwe bewoners. Dit doe jij door bijvoorbeeld de kamer te verven, kleine lekkages te verhelpen of door lampen te vervangen.

Waar zoeken wij naar?
Om te beginnen heb jij een blijvende afstand tot de arbeidsmarkt. Maar wil jij wel graag 20 tot 24 uur per week werken. Verder helpt als je ervaring óf interesse hebt in praktische- en (licht) technische werkzaamheden. Ook kan jij zelfstandig werken, werk jij het liefst lekker door en ben jij flexibel. Dit laatste betekent vooral dat jij je met de werkgever meedenkt over de dagen en werkzaamheden.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een leuke werkplek waar jij belangrijk bent. Jij zorgt er namelijk voor dat de woon- en kantoorpanden er goed uitzien. En dat een fijne verblijfplaats wordt geboden aan de bewoners. Verder ontvang jij een salaris dat past bij je ervaring en achtergrond. En kan jij rekenen op een uitstekende begeleiding van je leidinggevenden en collega’s.

Wil jij dus weer lekker aan de slag? En doe jij dit het liefst bij een bedrijf dat jou oprecht waardeert? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar