Young UP

Werken als Medewerker Servicedesk?

Ontzorg jij graag anderen? En doe je dit het liefst bij een bedrijf met échte doorgroeimogelijkheden? Dan kennen wij een  werkgever die jou graag ontmoet. Zij zoeken namelijk naar een Servicemedewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij verwerkt alle binnenkomende klantmeldingen via allerlei kanalen. Jij zorgt voor een terugkoppeling naar klanten. En jij ondersteunt de assistent technische manager én de technische accountmanager bij  administratieve werkzaamheden. Verder vervul jij een belangrijke rol binnen het team. Want jij beoordeeld bijvoorbeeld ook leveranciers op hun prestaties en communiceert met contractpartijen. En jij bent constant bezig om de servicedesk verder te professionaliseren.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt écht interesse in de harde kant van Facility Management, namelijk de gebouwen en alles wat daarbij komt kijken. Ervaring is hierbij erg welkom, maar niet verplicht. Wij zoeken eigenlijk vooral naar spontane en flexibele mensen die graag denken in oplossingen. Verder ben jij verantwoordelijk. Jij beschikt over een goed organisatietalent. En jij werkt goed samen met collega’s, klanten, aannemers, installateurs en facilitair dienstverleners. Want met deze partijen krijg jij  veel te maken. Verder ben jij communicatief vaardig. En beschik jij over een autorijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling binnen een bedrijf waar werkplezier en oprechte aandacht voor het personeel voorop staat. Ook kan jij doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld assistent technische manager. Ook ontvang jij een goed salaris op basis van jouw kennis en werkervaring. En ook een leaseauto, kilometervergoeding en laptop behoren tot de mogelijkheden. Verder is de functie flexibel in te vullen. Er is dus ruimte om zowel vanuit huis, op het hoofdkantoor in Utrecht als op locatie bij de klant te werken.

Ben jij dus op zoek naar een toffe baan in de wondere wereld van Facility Management? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar