Techniek, Vacatures Inactief

Start als Medewerker Technische Dienst

Beschik jij over technische kennis én ervaring? En heb jij kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en onderhoud? Dan zoeken wij naar jou. Want voor een bedrijf in het Westland zoeken wij naar een Medewerker Technische Dienst. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het verhelpen van stortingen en het onderhouden van technische installaties. Jij lost, zowel mechanische als elektrotechnische storingen op. Jij voert reparaties aan gebouwen en installaties uit. Jij voert reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. En jij ondersteunt bij stelwerkzaamheden en verhuizingen. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het bedrijf door de gebouwen en installaties in optimale conditie te houden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als Monteur, Medewerker Technische Dienst of als Storings- of Onderhoudsmonteur. Verder heb jij kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en onderhoud. Ook sta jij stevig in je schoenen, ben jij verantwoordelijk en spreek jij goed Nederlands. Spreek jij ook nog eens Engels? Dan is dit mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een verantwoordelijke baan binnen een uitdagende en professionele werkomgeving. Ook zijn er volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Hier ga jij fulltime aan de slag en ontvang jij een salaris tussen de 2.600 en 3.300 euro, uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Verder kan jij rekenen op 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, tijd-voor-tijd regeling en een goede pensioenregeling (inclusief partnerpensioen).

Ben jij dus de technische professional die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar