Vacatures

Aan de slag als Monteur Procesindustrie?

Werk jij graag met je handen en ben jij technisch aangelegd? Dan hebben wij een mooie kans voor jou, ook als je nog geen ervaring hebt of nog een technische opleiding volgt. Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar een monteur in de procestechniek. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Als monteur in de procestechniek ben jij verantwoordelijk voor het machinepark in de fabriek. Jij lost diverse storingen op en bent bezig met het onderhouden van de fabriek. Samen met jouw collega’s zorg jij er voor dat de medewerkers in de fabriek de productie kunnen blijven draaien. Zo pleeg jij onderhoud aan de verschillende machines en ben jij bezig met het optimaliseren van het proces.

Wie ben jij?
Jij bent een echte aanpakker met affiniteit met techniek. Als jij ook nog eens ervaring hebt in de techniek, dan is dit erg mooi meegenomen. Ben jij dus bijvoorbeeld werkzaam als werktuigbouwkundige, elektrotechnicus, monteur óf volg jij een opleiding in deze richting. Dan zijn wij zeker op zoek naar jou, al helemaal als jij ook nog eens verder wilt ontwikkelen in de procestechniek. Verder is het belangrijk dat jij flexibel ingesteld bent vanwege de verschillende ploegendiensten.

Wat biedt de opdrachtgever jou?
Jij kan rekenen op een goed startsalaris dat kan oplopen tot wel € 3.500,-. Vanwege de sterke groei binnen de procestechniek en de constante zoektocht naar goed personeel, is de kans groot dat de salarissen en ploegentoeslagen ook nog eens gaan stijgen. Verder biedt de opdrachtgever jou een kans op een vaste aanstelling en de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden met betrekking tot procestechniek te verbreden. Tot slot wordt jou de mogelijkheid geboden om in verschillende denkbare ploegen te werken: dagdienst, 2-ploegen, 3-ploegen, 4-ploegen én 5-ploegen.

Ben jij dus op zoek naar een uitdagende technische baan bij een leuke werkgever? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar