Service, Vacatures Young UP

Werken in de nacht als receptionist?

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan en heb jij geen problemen met werken in de nacht? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou, want voor één van de mooiste hotels van Rotterdam zoeken wij naar een Nachtreceptionist. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en daarmee het absolute visitekaartje van het hotel. Jij ontvangt de gasten op een persoonlijke manier, beantwoordt hun vragen en doet dit met je beste glimlach én een persoonlijke touch. Verder verricht jij lichte administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van reserveringen en betalingen. Ook let jij op de veiligheid van het hotel.

Wie zoeken wij?
Als eerste ben jij flexibel en drie tot vijf dagen beschikbaar in de nachten. Ook heb jij geen problemen met werken in het weekend en tijdens de feestdagen. Verder weet jij goed met hotelgasten om te gaan en beschik jij over een verzorgd uiterlijk. Ook ben jij communicatief vaardig en spreek jij goed Nederlands en Engels. Als laatste schiet jij niet snel in de stress. Krijg jij dus te maken met lastige situaties? Dan blijf jij kalm en denk jij vooral in oplossingen. Heb jij al ervaring met een hotelreserveringssysteem? Dan is dit zeker een pluspunt.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen de kans om te werken op één van de mooiste locaties in Rotterdam. Verder ontvang jij altijd een goed salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring. Hier bovenop ontvang jij tevens een nachttoeslag van 15%. Verder kan jij rekenen op kortingen op hotelovernachtingen, eten en drinken en verzekeringen bij hotels over de hele wereld. Ook wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling en kun jij bij dit bedrijf veel cursussen en programma’s volgen.

Ben jij dus de betrouwbare en verantwoordelijke (nacht)receptionist waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar