Vacatures

Aan de slag als Office-/Bureaumanager

Word jij vrolijk van het organiseren, maar vooral ook het optimaliseren van een kantoor? En wil jij de verantwoordelijkheid hiervoor dragen binnen één van de grootste cultuurorganisaties van Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt voor duidelijke kaders en structuur op kantoor. Jij ontwikkelt en implementeert kantoorbeleid. En jij bewaakt en verbetert de werkprocessen binnen de kantooromgeving. Verder ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van kantoorbenodigdheden, houd jij de voorraad bij, bewaak jij het archief én archiveer jij de contracten met leveranciers. Daarnaast bent jij het eerste aanspreekpunt voor gasten en relaties. Jij ontvangt hen op een enthousiaste manier. En jij staat bellers vakkundig te woord. Ook voer jij het secretariaat van de directie. Jij houd hun agenda bij, bereid vergaderingen voor, notuleert en archiveert deze notulen. Daarnaast ondersteun jij HR en het management bij bijvoorbeeld ziekmeldingen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken naar een kandidaat met een natuurlijke voorbeeldfunctie die het office- en bureaumanagement naar een hoger niveau wil én kan tillen. Een relevante opleidingsachtergrond én werkervaring zijn dan ook vereist. Jij beschikt over een goed organisatietalent en jij bent gastvrij, openhartig, dienstbaar en positief. Ook sta jij stevig in je schoenen en beschik jij over een natuurlijk overwicht. Jij bent stressbestendig en houd je goed staande in een hectische omgeving waarin hard gewerkt wordt. Verder ben jij communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als Engels, ben jij bestuurlijk sensitief en ga jij altijd zorgvuldig te werk.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij één van de leukste organisaties in Rotterdam die bovendien aan het groeien is. Op de werkvloer is sprake van een échte Rotterdamse bedrijfscultuur waarin oprechte aandacht centraal staat. Het betreft een baan voor 32 uur per week met flexibele werktijden, met uitzondering van een aantal vaste overlegmomenten. Verder krijg jij vanzelfsprekend een passend salaris, met goede arbeidsvoorwaarden en heb jij vrij toegang tot de evenementen en activiteiten.

Vind jij het dus te gek om een kantoor te runnen? En ben jij op zoek naar een nieuwe óf volgende stap in jouw loopbaan. Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar