Vacatures Inactief

Scoor een toffe baan als Officemanager

Ben jij een échte regelaar? Krijg jij hier energie van? En zoek jij naar een baan waarin jij dit elke dag mag doen? Dan zoeken wij naar jou. Want voor een culturele organisatie in Rotterdam zoeken wij naar een Officemanager. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het internationaal georiënteerde kantoor. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gasten, collega’s en leveranciers. Jij ontvangt bezoekers op een enthousiasme manier. En jij staat bellers vakkundig te woord. Ook zorg jij ervoor dat alle praktische en facilitaire zaken rondom het kantoor geregeld. Dankzij jou kunnen alle medewerkers hun werk goed verrichten. Verder zorg jij voor verschillende administratieve taken, de zakelijke correspondentie, ondersteun jij de HR manager en help jij bij het organiseren en coördineren van teamactiviteiten en speciale evenementen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken naar een gastvrije, energieke en slagvaardige kandidaat met een goed organisatietalent. Jij wordt vrolijk van een creatieve en heerlijk hectische omgeving waar hard gewerkt wordt. En jij weet jezelf hierin goed staande te houden. Verder wil jij je graag ontwikkelen. En leer jij het liefst elke dag iets nieuws. Uiteindelijk wordt het kantoor dan ook écht jouw domein. En bedien jij het kantoor op een toegankelijke, vriendelijke, maar tegelijkertijd assertieve manier. Jij staat dan ook stevig in je schoenen.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij hebt bij voorkeur een administratieve- of secretariële opleiding gevolg. En hier al ervaring in opgedaan. Is dit niet het geval? Dan horen wij graag waarom jij de talentvolle kandidaat die wij zoeken. Verder beheers jij de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift, woon jij in (de regio) Rotterdam en ben jij goed bekend met de Rotterdamse mentaliteit.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag op een bijzondere werkplek met veel leermogelijkheden. Dit doe je binnen een team dat niet alleen ambitieus en hard werkt, maar ook goed weet hoe je een feestje moet bouwen. Jij start hier met een jaarcontract voor bepaalde tijd. Verder kent de werkgever aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 3 extra compensatiedagen, een vakantietoeslag van 8%, een pensioenregeling, diverse (online) teamactiviteiten en échte aandacht jouw persoonlijke ontwikkeling. De salarisindicatie ligt tussen de 2500 en 3100 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Vind jij het dus te gek om een kantoor te runnen? En ben jij op zoek naar werkomgeving waar ontwikkeling en hard werken samen gaan? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar