Bouw, Vacatures 2019-2021

Aan de slag als Onderhoudsinspecteur?

Heb jij een échte Rotterdamse mentaliteit, kennis van bouwkunde en ben jij klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een grote woningcorporatie zijn wij namelijk op zoek naar een onderhoudsinspecteur voor een periode van zes tot twaalf maanden. Beschik jij dus over relevante werkervaring én ben jij op zoek naar een leuke, maar tijdelijke functie? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als onderhoudsinspecteur ben jij de regisseur van alle onderhoudscontracten. Dat wil zeggen dat jij verantwoordelijk bent voor het toezicht en de controle op het onderhoud aan het bezit van de woningcorporatie. Ook ondersteun jij de verhuurmakelaar op technisch vlak bij complexe mutaties, zie jij toe op de uitvoering van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden door derden en treed jij op als aanspreekpunt voor technische vragen binnen het wijkteam en voor andere collega’s van het gebied en de huurders. Daarnaast beoordeel jij verbouwingsplannen van bewoners, behandel jij aanvragen voor het aanbrengen van preventiepakketten, beoordeel jij woningen op het gebied van veiligheid en gezondheid en zorg jij ervoor dat de kosten voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden volgens de richtlijnen (van o.a. het NPO contract) in rekening worden gebracht.

Wie ben jij?
Jij hebt aantoonbaar mbo werk- en denkniveau en kennis van bouwkunde. Daarnaast is relevante werkervaring een absolute pré. Ook beschik jij over een klantgerichte mentaliteit, maar ben jij tegelijkertijd in staat om het belang van de woningcorporatie niet uit het oog te verlies.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij bent communicatief vaardig, hebt de wil om je te ontwikkelen en een gezonde teamspirit. Verder beschik je over een flexibele en bovenal Rotterdamse (werk)mentaliteit. Ook ben jij bekend met de wijken Rotterdam en Capelle aan den IJssel en heb jij het vermogen om verbeteringen waar te nemen en hier opvolging aan te geven. Als laatst beschik jij over een rijbewijs B en kan jij een Verklaring Omtrent Gedrag weerleggen.

Wat biedt de werkgever jou?
Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie met een salaris tussen de € 2.800 en € 3450 voor een fulltime dienstverband. Voor de functie zijn wij dan ook op zoek naar een kandidaat die zich voor (minimaal) een half jaar tot een jaar aan de functie wil verbinden.

Ben jij dus op zoek naar een afwisselende functie bij een aantrekkelijke werkgever? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar