Vacatures

Doorgroeien door hard te werken?

Ben jij een harde werker? En ben jij op zoek naar een baan waarin je met deze kwaliteit al snel kunt doorgroeien? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij naar een Operations Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij gaat aan de slag binnen een internationale logistieke organisatie. Jij stelt maaltijden samen. Jij zorgt ervoor dat deze maaltijden in de juiste trolleys worden geplaatst. En jij zorgt ervoor dat deze op de juiste bestemming terecht komen. Dit doe jij samen met 400 andere medewerkers die in (twee) ploegendiensten werken. Het werk doe je dus ook écht samen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Als eerst is het goed om te weten dat het werk pittig is. Jij moet dus goed op je benen kunnen staan. En je moet bereid zijn om hard te werken. Ook ben jij flexibel ingesteld en bereid om te werken in twee ploegendiensten, namelijk van 06:00 tot 14:30 en/of van 14:30 tot 23:00 uur. Verder wordt van je verwacht dat je de Nederlandse taal beheerst. En dat jij graag goed werkt levert, betrouwbaar bent en dat jij goed samen kan werken.

Wat biedt de werkgever jou?
Een warme werkomgeving waarin jij de kans krijgt om snel door te groeien naar andere functies, werkzaamheden én meer salaris. Lever jij goed werk? Dan biedt deze werkgever jou graag de kans om bijvoorbeeld een (vervolg)opleiding te volgen. En hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Verder krijg jij een goed salaris en maak jij al kans op een uitstekend contract bij deze werkgever.

Ben jij dus de harde werker die wilt doorgroeien? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar