Vacatures

Talentvolle Persoonlijke Begeleiders gezocht

Ben jij een talentvolle begeleider? En wil jij je inzetten voor mensen met een licht verstandelijke beperking? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor een jonge, maar snel groeiende zorgaanbieder in Rotterdam zoeken wij namelijk naar Persoonlijk Begeleiders. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij staat dagelijks klaar voor je cliënten. En jij zorgt voor een goed dag- en nachtritme én de dagbesteding van deze cliënten. Jij begeleidt hen bijvoorbeeld met hun financiën, het huishouden en bij het nemen van hun medicatie. En jij helpt hen bij het opbouwen en/of onderhouden van een sociaal netwerk. Ook rapporteer jij je werkzaamheden. En stel jij samen met je cliënten zorgplannen op. Als Persoonlijk Begeleider bouw jij dus echt aan de toekomst van jouw cliënten.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt minimaal over een afgeronde MBO (niveau 4) opleiding, zoals bijvoorbeeld Medewerker Maatschappelijke Zorg, Persoonlijk Begeleider of Sociaal Werker. Het contact maken met je cliënten, het voeren van gesprekken en het rapporteren van je werkzaamheden is voor jou dan ook geen probleem. Verder ben jij flexibel inzetbaar, denk jij altijd in oplossingen en wil jij jezelf de komende tijd sterk (verder) ontwikkelen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een goed salaris dat past bij jouw werkervaring. En de kans om je te ontwikkelen bij een bedrijf dat snel aan het groeien is. Ook krijg jij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. Verder werk jij een positief en gezellig team dat ook echt mét elkaar de beste zorg aan de cliënten wil bieden. Daarnaast biedt de werkgever jou cursussen en uitdagingen waarmee jij jezelf volop kan blijven ontwikkelen.

Ben jij dus de talentvolle begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar