Maatschappelijke Zorg, Vacatures

Betrokken Persoonlijk Begeleiders gezocht

Voor een kleinschalige, maar zeer betrokken zorgaanbieder in Rotterdam-Zuid zoeken wij naar Persoonlijk Begeleiders die graag werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij staat dagelijks klaar voor je cliënten. Jij zorgt een goed dag- en nachtritme en de dagbesteding van deze cliënten. Jij begeleidt hen bijvoorbeeld met hun financiën, het huishouden en bij het nemen van hun medicatie. En jij helpt hen bij het opbouwen en/of onderhouden van een sociaal netwerk. Ook rapporteer jij je werkzaamheden. Samen met de cliënt stel je zorgplannen op. Jij bouwt aan de toekomst van jouw cliënten.

Wie ben jij?
Jij hebt (minimaal) drie jaar ervaring met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking. Hiervoor heb jij uiteraard ook passende mbo-studie afgerond. Jij hebt dus ervaring met gesprekken voeren, met het rapporteren van je werk en jij weet hoe belangrijk het is om flexibel te zijn. Want ook binnen deze organisatie wordt gewerkt met een team dat de wekelijkse zorg waarneemt. Jij draait dus in ochtend- en avonddiensten. Verder ben sociaal en weet jij je cliënten écht te raken. Jij denkt in oplossingen. Jij bent ambitieus. En jij wilt het beste in zowel jezelf als je cliënten naar boven halen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen krijg jij de kans om je bij een snelgroeiend bedrijf én binnen een hecht team te ontwikkelen tot een expert in jouw vakgebied. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Verder ontvang jij natuurlijk een goed salaris dat aansluit bij jouw werkervaring, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Ook werk jij op een goed bereikbare toplocatie in Rotterdam samen met gezellige collega’s en leuke cliënten.

Ben jij dus de Persoonlijk begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar