Vacatures

Betrokken Persoonlijk Begeleiders gezocht

Voor een snel groeiende zorgaanbieder in Rotterdam zoeken wij naar een Persoonlijk Begeleider die eerder gewerkt heeft met mensen met een licht verstandelijke beperking. Beschik jij over deze ervaring? En ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij staat dagelijks klaar voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Jij zorgt een goed dag- en nachtritme én de dagbesteding van deze cliënten. Jij begeleidt hen bijvoorbeeld met hun financiën, het huishouden en bij het nemen van hun medicatie. En jij helpt hen bij het opbouwen en/of onderhouden van een sociaal netwerk. Ook rapporteer jij je werkzaamheden. Samen met de cliënt stel je zorgplannen op. Als Persoonlijk Begeleider bouw jij dus echt aan de toekomst van jouw cliënten.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt als Persoonlijk Begeleider ervaring met cliënten met een licht verstandelijke beperking. En jij beschikt over een relevante afgeronde MBO (niveau 4) studie. Het voeren van gesprekken met je cliënten en het rapporteren van je werkzaamheden zijn voor jou dan ook geen probleem.

Verder ben jij flexibel inzet binnen een team dat de wekelijkse zorg waarneemt. Ook ben jij sociaal en in staat om jouw cliënten écht te raken. Jij denkt vooral ook in oplossingen. Jij bent ambitieus. En jij wilt het beste in zowel jezelf als je cliënten naar boven halen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen krijg jij de kans om je bij een snelgroeiend bedrijf én binnen een hecht team te ontwikkelen tot een expert in jouw vakgebied. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Verder ontvang jij natuurlijk een goed salaris dat aansluit bij jouw werkervaring, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Ook werk jij op een goed bereikbare toplocatie in Rotterdam samen met gezellige collega’s en leuke cliënten.

Ben jij dus de Persoonlijk begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar