Logistiek, Vacatures

Wij zoeken naar een Poortchecker

Heb jij een goed gevoel voor veiligheid? En weet jij het overzicht te bewaken? Dan hebben wij een baan voor je die daar goed bij past. Voor een groot havenbedrijf zoeken wij namelijk naar Poortcheckers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen

Jij bent verantwoordelijk voor het inspecteren van de containers aan de poort. En jij bepaald of er wel of niet gerepareerd dient te worden. Vervolgens voer jij deze gegevens in de computer in. Ook overleg jij regelmatig met je collega’s en de Depot Manager.

Waar zoeken wij naar?
Jij bent verantwoordelijk, hebt een scherp oog voor details en jij raakt niet snel onder de indruk van drukte. Juist op deze momenten weet jij de rust te bewaren. Ook is het belangrijk dat jij flexibel bent. Want jij draait wisselende diensten van 06:00 tot 14:30 uur en 12:30 tot 20:30 uur. Verder spreek jij de Nederlandse en Engelse taal. En zijn een rijbewijs en eigen vervoer erg handig. De locatie is namelijk niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als laatst moet je voor deze functie ook een verklaring voor goed gedrag overhandigen (of aanvragen).

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een baan waar geen enkele dag hetzelfde is. En een baan waarin je werkt met mensen uit allerlei soorten landen. Verder krijg jij veel ruimte om het werk zelfstandig uit te voeren. En kan jij natuurlijk rekenen op een goed salaris en arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dus de flexibele en verantwoordelijke kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar