Productie, Vacatures

Start nu als Productiemedewerker

Ben jij een harde werker? En zoek jij een baan waarin jij met jouw harde werk al snel kunt doorgroeien? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor onze opdrachtgevers zoeken wij regelmatig naar Productiemedewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als productiemedewerker houd jij je bezig met het maken of in elkaar zetten van producten. Vaak bedien en controleer je productiemachines en maak je producten klaar voor verzending. Het werk wordt vaak in ploegendiensten uitgevoerd. Al hebben wij ook opdrachtgevers die alleen overdag werken.

Waar zoeken wij naar?
Wij zoeken vooral naar mensen die een baan als Productiemedewerker niet als hun eindstation zien. Jij bent dus vooral op zoek naar een baan met doorgroeimogelijkheden. Hiervoor ben je wel bereid om goed werk te leveren. Jij bent een harde werker, enthousiast, maar vooral ook flexibel. Al helemaal als er in ploegendiensten gewerkt wordt. Verder spreek jij de Nederlandse taal, ben je betrouwbaar en werk je goed samen met anderen.

Wat biedt onze opdrachtgevers jou?
Wij stimuleren onze opdrachtgevers om jou een omgeving te bieden waarin jij een échte e kans krijgt om snel door te groeien naar andere functies, werkzaamheden én meer salaris. Lever jij goed werk? Dan biedt onze opdrachtgevers jou graag de kans om bijvoorbeeld een (vervolg)opleiding te volgen. En hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Verder krijg jij een goed salaris en maak jij al kans op een uitstekend contract bij deze werkgever.

Ben jij dus de ambitieuze en flexibele harde werker die wij zoeken?  Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

Author


Avatar