Vacatures

Nauwkeurige én trotse medewerker gezocht

Wil jij graag werken voor één van de tofste en modernste bedrijven van Nederland? En denk jij er een goed gevoel van te krijgen als jij unieke producten produceert? Dan hebben wij een unieke kans voor jou. Want voor onze opdrachtgevers zoeken wij naar Productiemedewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij maakt in deze functie zelfstandig producten. Dit doe jij na een opleiding van de werkgever. Maar dit doe je vooral ook precies. Want wat jij maakt, wordt over de hele wereld verstuurd naar jouw collega’s die hiermee verder gaan. Om je producten te maken meng je verschillende elementen tot één product. Verder kan jij ook werken in het magazijn en alle fabricaten klaarzetten, als jij een tenminste heftruckcertificaat hebt. Het werk kan dan erg afwisselend zijn.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij werkt om te beginnen erg nauwkeurig. Jij werkt namelijk met chemische stoffen. En hier ga jij altijd zorgvuldig mee om. Ook betekent dit dat jij je werkplek netjes houdt. En ga jij zorgvuldig om met jouw afval. Een opleiding is niet nodig, vooral ook omdat het werk je geleerd wordt. Jij wilt dus vooral ook iets nieuws leren. Verder is het belangrijk dat jij je 100% inzet is en dat jij flexibel bent. Met overwerken, wanneer dit nodig is, heb jij dus geen problemen. Heb jij ook nog eens een heftruck- en/of VCA-certificaat? Dan ben jij erg welkom.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat werken in een erg creatieve en moderne omgeving. Hier krijg jij een goed salaris. Maar zijn er ook volop kansen om door te groeien. Zo kan jij bijvoorbeeld trainingen volgen waarmee jij jezelf kunt ontwikkelen. Verder wordt veel waarde gehecht aan een gezonde werkomgeving. Dit betekent dus lekker gezond lunchen met collega’s en sportieve uitjes. Die zijn natuurlijk niet verplicht. Maar er is bij dit bedrijf dus wel veel mogelijk.

Ben jij dus een nauwkeurige en trotse werker? En zoek jij een baan waarin jij jezelf kan door ontwikkelen. Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar