Nieuws, Young UP

Werken bij Stichting de Verre Bergen?

Wil jij bijdragen aan een beter, mooier en sterker Rotterdam? En ben jij op zoek naar een veelzijdige baan waarin jij mag werken aan vernieuwende ideeën voor Rotterdam? Dan is Stichting De Verre Bergen misschien op zoek naar jou. Zij zijn namelijk op zoek naar een Programma Ontwikkelaar? Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Stichting De Verre Bergen

Stichting de Verre Bergen is een Rotterdamse impact investeerder die privaat geld van een
Rotterdamse ondernemersfamilie investeert in ideeën die Rotterdam beter, mooier en sterker maken. Zij zijn onafhankelijk van donateurs en de overheid. En hierdoor kunnen zij investeren in grote oplossingen voor Rotterdamse uitdagingen.

Programma Ontwikkelaar gezocht
Stichting De Verre Bergen bestaat uit een team van ambitieuze mensen met een diverse achtergrond qua studie en werkervaring. En om dit team te versterken zijn zij op zoek naar een Programma Ontwikkelaar. In deze functie werk jij mee aan een Due Diligence en de opzet van een nieuw programma. Het werk is ongelooflijk veelzijdig en voor een deel in te richten op basis van jouw kwaliteiten en voorkeuren. Ook krijg jij veel kansen en groeimogelijkheden geboden.

Wie ben jij?
Jij hebt (bijna) een universitaire master afgerond en na je studie maximaal twee jaar werkervaring opgedaan. Verder ben jij een kritische denker, heb jij sterke analytische vaardigheden, ben jij goed met cijfers, kan jij snel veel informatie verwerken en weet jij mensen te overtuigen op basis van jouw inzichten. Daarnaast heb jij een brede maatschappelijke interesse en een sterke drive om van betekenis te zijn voor Rotterdam. Als laatst is het belangrijk dat jij woont in Rotterdam. Of dat jij bereid bent om naar de regio Rotterdam te verhuizen.

Geïnteresseerd? Deel dan hieronder jouw contactgegevens met ons. Wij sturen je dan direct de volledige vacature toe waarin jij meer leest over de organisatie, de functie én natuurlijk over hoe jij rechtstreeks kunt solliciteren bij Stichting De Verre Bergen.

Author


Avatar