Vacatures

Start als Projectleider in Rotterdam?

Geloof jij de kracht van de buurt en bewoners? Wil jij bewoners hierin ondersteunen? En vooral ook bijdragen aan de ontwikkeling van de aanpak van bewonersinitiatieven in de stad? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou? Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Als projectleider heb jij meerdere gebieden onder je hoede. Jij voert bij de aanvragen een controle uit op de gemeentelijke regeling en de wijkplannen. Jij geeft voorlichting en/of advies aan bewoners en anderen over bewonersinitiatieven. En jij zorgt voor een correcte afhandeling van de aanvragen. Verder ben jij verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van netwerken. Jij werkt samen met de gebiedsorganisatie en wijkpartners. En jij levert een bijdrage aan de ontwikkeling van een goede ondersteuning van initiatiefnemers.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Verder beschik jij over een goed organisatietalent waardoor jij de werkzaamheden, samen met (ambtelijke) partners, tot een goed einde brengt. Jij bent doelgericht, tactvol, maar vooral ook stressbestendig. Dit laatste betekent dat jij kunt omgaan met een flinke werkdruk en goed met deadlines kunt werken. Heb jij daarnaast kennis van het welzijnsbeleid, de bestuurlijke organisatie in Rotterdam en/of de bewonersinitiatieven? Dan is dit een absolute pré.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag voor gemiddeld 32 uur per week en krijgt een salaris tussen de 3.000 en 4.000 euro (op basis van een 36-urige werkweek) geboden. Je aanstelling is voor één jaar, maar wordt verlengd bij goed functioneren. Verder krijg jij dé kans om bij te dragen aan bij te dragen aan allerlei geweldige bewonersinitiatieven in de stad en de ontwikkeling hiervan.

Ben jij de enthousiaste en vakbekwame projectleider die wij zoeken? En ben jij vooral ook binnenkort beschikbaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan snel én rechtstreeks via onderstaande button. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar