Vacatures

Scoor een toffe baan als Projectondersteuner

Vind jij het leuk om dingen uit te zoeken, te plannen en te organiseren? En ben je daarnaast ook nog eens handig met het opnemen van filmpjes en het bewerken én publiceren hiervan? Dan hebben wij een super mooie kans voor jou. Voor een toffe werkgever uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar een Projectondersteuner. Ben jij dus de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Het mooie van deze baan is dat jij breed voor de gehele organisatie wordt ingezet. Zo beantwoord jij bijvoorbeeld vragen uit de gezamenlijke mailboxen of pak jij een ondersteuningsverzoek van één van je collega’s op. Dit kan verschillen van het in elkaar zetten van Powerpoint presentaties tot het redigeren van teksten. Maar denk ook bijvoorbeeld aan het klaarzetten van materialen van trainingen, het opnemen van webinars of dus het publiceren hiervan. Eigenlijk bestaat er binnen deze baan geen saai moment. Dit vind jij dus ook leuk.

Waar zijn wij naar op zoek?
Om te beginnen kennen Word, Excel en Powerpoint geen geheimen voor jou. De basis kennen van deze programma’s is dus niet voldoende. Verder heb jij (minimaal) een mbo opleiding op niveau 4 afgerond. Als het gaat om jouw werkhouding, dan is deze te omschrijven als klantvriendelijk, geduldig en leergierig. Ook maak jij je nieuwe programma’s snel eigen. Deze werkgever gaat jou namelijk leren om te werken met hun programma’s. En zij verwachten dat jij dit snel oppakt. Als laatst is het belangrijk dat jij beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Solliciteer jij dus? Laat dit dan ook zien in je cv en motivaties.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij kan rekenen op een salaris tussen de € 1.950 en € 2.800 bruto per maand op fulltime basis. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw ervaring. Om te beginnen krijg jij daarnaast een arbeidsovereenkomst voor één jaar aangeboden. Verder zijn flexibele werktijden mogelijk, ontvang jij een reiskostenvergoeding, wordt jij opgenomen in het pensioenfonds en doe jij mee in de collectieve ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Is dit dus de kans waar jij naar op zoek bent. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Nee dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar