Vacatures

Parttime aan de slag als Receptionist(e)?

Ben jij op zoek naar een mooie (parttime) baan bij een écht Nederlands familiebedrijf? Zoek dan niet verder. Want voor onze opdrachtgever zoeken wij naar een enthousiaste en representatieve Receptionist(e). Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gasten, relaties en werknemers. Jij ontvangt hen op een enthousiaste manier. Jij neemt de telefoons vakkundig aan. Jij verwerkt inkomende en uitgaande post. Jij digitaliseert facturen. En jij maak documenten verzendklaar. Ook komt het voor dat jij bestellingen doet. En dat jij je collega’s ondersteunt met lichte administratieve werkzaamheden.

Waar zoeken wij naar?
Om te beginnen ben jij vooral op zoek naar een parttime baan voor twee dagen in de week. Hierbij heb jij de keus tussen het werken op maandag en vrijdag of donderdag en vrijdag. Ook is het belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Heb jij al ervaring als Receptionist(e)? Dan is dit erg welkom. Heb jij die ervaring niet? Dan ontdekken wij graag waarom jij denkt de kandidaat te zijn die wij zoeken. Verder ben jij enthousiast, werk jij nauwkeurig en heb jij ervaring met Microsoft Office.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een écht Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Hier maak jij, wanneer jij het goed doet, kans op een vast contract. Ook krijg jij veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Verder heerst binnen het bedrijf een relaxte werksfeer en wordt er altijd open en direct met elkaar gecommuniceerd. En natuurlijk ontvang jij een goed salaris en worden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jij met je enthousiasme gasten en werknemers een goed gevoel kan bezorgen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar