Vacatures

Roemeens sprekende Recruiter gezocht

Beschik jij over een goede beheersing van zowel de Roemeense als Nederlandse taal? En heb jij ook nog eens commercieel talent? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar een Roemeens sprekende Recruiter. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Recruiter ben jij medeverantwoordelijk voor de werving, selectie, instroom en begeleiding van technisch personeel in de bouw en industrie. Jij zet wervingsacties op, selecteert kandidaten en biedt deze aan bij bedrijven. Verder heb jij dagelijks veel telefonisch contact met klanten en prospects. Hierin verricht jij commerciële binnendienst werkzaamheden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt over een afgeronde mbo opleiding (niveau 4) en staat bekend om je resultaatgerichte, communicatief vaardige en initiatiefrijke werkhouding. Heb jij ook nog eens werkervaring als Recruiter binnen de techniek en industrie? Dan is dit mooi meegenomen, maar zeker niet verplicht. Verder is het dus belangrijk dat jij zowel Roemeens als Nederlands spreekt. En dat jij weet te werken met Microsoft Office.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij kan rekenen op een afwisselende uitdaging binnen een hecht team bij een écht Rotterdams bedrijf. Hier wordt keihard gewerkt, maar ook ontzettend veel gelachen. Verder ontvang jij een fulltime dienstverband met een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Is dit dus de kans waar jij naar op zoek bent. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Nee dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar