Vacatures

Als Sales Promotor goede doelen helpen?

Wil jij je inzetten voor projecten voor kwetsbare kinderen en gezinnen? En wil jij ervoor zorgen dat deze projecten voldoende geld hebben om door te kunnen gaan? Start dan binnenkort als Sales Promotor bij één van onze opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij gaat, samen met jouw enthousiaste collega’s, op stap om goede doelen te promoten. Dit doe jij door wenskaarten te verkopen. Het gaat om een éénmalige verkoop voor de goede doelen. Jij verkoopt dus géén abonnementen en contracten. Jij haalt écht geld op voor het goede doel. En jij draagt bij aan de maatschappij.

Waar zoeken wij naar?
Heb jij verkooptalent? Dan ben jij welkom. Maar wij zoeken juist ook naar mensen die zich willen ontwikkelen. Geen ervaring is dus geen probleem. Want jij krijgt een flink aantal trainingen en goede persoonlijke begeleiding. Het is wel belangrijk dat jij sociaal, leergierig en een echte doorzetter bent. Verder helpt het natuurlijk als jij goed de Nederlandse taal spreekt.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst een stukje persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Jij wordt namelijk opgeleid tot een volwaardige Sales Promotor. Doe jij het goed? Dan kan jij snel doorgroeien naar toffe functies als Sales Coach of Sales Manager. Ook ontvang jij een basissalaris en maak jij wekelijks kans op een flinke bonussen. Verder zijn de werkdagen flexibel en kom jij te werken binnen een jong bedrijf met een heerlijke werksfeer.

Wil jij jouw kwaliteiten dus inzetten voor het goede doel? En dagelijks het verschil maken. Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar