Commercieel, Vacatures Young UP

Commercieel talent én interesse in fashion?

Ben jij een commercieel talent? En heb jij een goed gevoel voor óf interesse in fashion? Dan kennen wij een werkgever die erg vrolijk wordt van jou. Want voor hen zoeken wij een Sales Representative in de regio Amsterdam. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het (op)bouwen van relaties met bestaande en potentiële klanten in de regio Amsterdam. Jij neemt contact op met (potentiële) klanten, bezoekt hen en adviseert hen over de laatste modetrends en de producten en diensten van het bedrijf. Jij zoekt actief naar kansen in de markt, zorgt ervoor dat jij je verkoopdoelen en targets behaalt en geeft opvolging aan je klantorders.

Wie zoeken wij?
Heb jij een commerciële opleiding afgerond of relevante werkervaring? Dan nodigen wij je zeker uit. Maar dit is zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar kandidaten met ervaring in de fashion industrie die communicatief vaardig zijn en beschikken over commercieel inzicht. Jij gelooft dus in je overtuigingskracht. Jij weet te onderhandelen, overtuigen én kan zelfstandig en resultaatgericht werken. Verder spreek en schrijf jij de Nederlandse en bij voorkeur de Engelse taal en ben jij in het bezit van een rijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen ontvang jij een meer dan uitstekend salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring. Verder ga jij aan de slag binnen een gedreven team met collega’s die geloven dat je samen commercieel succes behaalt. Ook biedt het bedrijf volop persoonlijke ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij dus de verkooptijger met een passie voor fashion waar wij naar zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar