Commercieel, Logistiek, Vacatures Young UP

Werken in de Sales én Logistiek?

Beschik jij over commercieel talent? En wil jij dit vooral ook ontwikkelen? Dan hebben wij een baan voor je die daar uitstekend bij past. Want voor een internationale logistieke dienstverlener van Nederland zoeken wij naar Sales Support Officer. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij onderhoudt dagelijks contact met klanten en prospect. Jij benadert hun acties en voert zowel warme als koude acquisitie-gesprekken. Verder verzorg jij commerciële en administratieve ondersteuning aan andere afdelingen als het gaat om het beheer en behoud van bestaande en potentiële klanten. Jij houdt je dus bezig met het opstellen van offertes en prijsaanvragen, opvolgen van salesleads. Ook ben jij het aanspreekpunt voor de klant. En zorg jij voor een snelle opvolging van vragen.

Waar zoeken wij naar?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Voor het goed uitvoeren van de functie is het daarnaast van belang dat jij kennis hebt van de transportmarkt en prijzen voor zeevracht. En dat jij inzicht hebt in tariefsopbouw en de totstandkoming daarvan. Verder ben jij klantgericht, administratief sterk, flexibel, collegiaal, stressbestendig en werk jij accuraat.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt te werken bij een bedrijf dat weliswaar groot is, maar veel waarde hecht aan een open bedrijfscultuur met een collegiale werksfeer. Als familiebedrijf vinden zij het belangrijk dat het personeel zich goed voelt. En bieden zij hun medewerkers veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groep. Verder ontvang jij natuurlijk een passend salaris, maar een flexibel budget, 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, extra gezondheidsdagen, een bonusregeling, goede begeleiding en veel opleidingsmogelijkheden.

Word jij dus enthousiast van deze functie? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar