JWNW 2017, Vacatures 2017

Ga aan de slag als schilder bij Vakbroeders

 

Voor een werkgever uit ons netwerk zijn we op zoek naar jongeren die graag als schilder aan de slag willen. Wil jij je, via een speciaal opleidingstraject, ontwikkelen tot een échte vakman en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  

Waar zij we naar op zoek?

Het schildersvak is hard op zoek naar jong talent. Daarom start Vakbroeders een opleidings- en begeleidingstraject voor jongeren die graag als schilder aan de slag willen! Ervaring is niet belangrijk: Als jij gemotiveerd bent en ervoor open staat om te leren, kun jij hier aan de slag. Wanneer je het traject hebt afgerond krijg je ook nog eens een werkplek bij één van de partners!

 

Wat ga je doen?
Je gaat naar school waar je naast de basisvakken Nederlands, Engels en Wiskunde alles leert over schildertechnieken, kleurgebruik, behangen en veiligheid tijdens het werken. Tegelijkertijd ga je onder begeleiding van een leermeester samen met je vakbroeders aan de slag bij jou in de buurt. Zo kun je leren en ontwikkelen terwijl je in de praktijk aan de slag gaat.  

 

Wat wordt van je verwacht?

  • Jij bent tussen de 16 en 27 jaar oud   
  • Jij werkt graag met je handen en wil aan de slag als schilder   
  • Jij bent bereid om een opleiding te volgen naast je werk    

 

Wat wordt je aangeboden?

  • Een opleiding overdag of in de avonduren   
  • Een social coach voor je persoonlijke traject en een leermeester die je helpt je te ontwikkelen tot een échte vakman   
  • Werken in een onderhoudsproject bij jou in de buurt  
  • Wanneer je het traject goed doorloopt kun je daarna aan de slag bij één van de partners
  • Je werkt samen met andere vakbroeders die hetzelfde traject doorlopen

 

Ben jij op zoek naar een vak waarbij je direct resultaat ziet en je je kan ontwikkelen tot een echte vakman? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

 

Op zoek naar meer informatie of heb je vragen over de vacature? Stuur dan even een berichtje naar info@young-up.nl of geef ons een belletje op 010-7670555.

Author


Avatar