Logistiek, Vacatures Young UP

Wij zoeken naar (Leerling) Schippers

Ben jij verantwoordelijk en Flexibel? En zoek jij naar een uitdagende baan? Dan hebben wij mooie kans voor jou. Want wij zoeken naar Schippers. Ervaren kandidaten zijn welkom. Maar wil jij het vak leren? Dan ontmoeten wij je ook graag. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij zorgt dat de waterboot veilig wordt aangemeerd en ontkoppeld. Hiervoor houd jij de navigatie in de gaten en communiceer jij met de organisatie aan de wal, autoriteiten, klanten en externe partijen. Als Schipper ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de bemanningsleden én de lading. Jij zorgt voor de naleving van de bedrijfsregels, veiligheids- en nautische voorschriften. Verder onderhoud jij het schip samen met jouw collega’s.

Waar zoeken wij naar?
Jij bent in het bezit van je mbo diploma Schipper Binnenvaart. Of jij bent bereidt om deze te behalen. Heb jij je diploma al? Dan ben jij in het bezit een dienstboekje en je VCA. Of ben je dus ook bereidt deze te behalen. Verder ben jij flexibel. Want het werk is van maandag tot vrijdag. Maar de haven staat nooit stil. Jij bent dus ook bereid om, wanneer nodig, in het weekend te werken. Ook spreek jij de Nederlandse en Engelse taal en in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat biedt de werkgever jou?
Een baan met veel uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ook heb jij een vast werkrooster met dag- of avonddiensten. Jij bent dus geen lange periodes van huis weg. Verder kan jij rekenen op een salaris dat aansluit bij je opleidingsachtergrond en ervaring, een flink aantal vakantiedagen en een prachtige werkplek op het water.

Ben jij dus de (toekomstige) Schipper die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar