Facilitair, Vacatures

Wil jij aan de slag als Schoonmaker?

Wil jij werken als schoonmaker op een toffe locatie in Barendrecht? Dan hebben wij een toffe baan waar jij direct parttime aan de slag kan. Wil jij fulltime in de schoonmaak werken? Dan is dit ook bespreekbaar. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de schoonmaak op één van de grootste winkelgebieden in Barendrecht. Hier maak jij o.a. de winkelvoorzieningen, paden en algemene ruimtes schoon. Nadat jij bent langs geweest kan er weer fijn gewinkeld worden door de klanten. Het gaat om een parttime functie tussen 08:00 en 23:00 uur en jij mag ook nog eens meedenken over jouw werktijden. Wil jij liever fulltime werken? Dan zijn er ook nog andere werklocaties beschikbaar.

Wie zoeken wij?
Jij bent gemotiveerd en voldoende beschikbaar om te werken. Ook kan jij goed zelfstandig werken, ben jij verantwoordelijk en spreek jij goed Nederlands en/of Engels. Ervaring als schoonmaker is daarnaast welkom, maar zeker niet verplicht. Kom jij als laats niet uit Barendrecht? Dan is eigen vervoer wel gewenst.

Wat biedt onze opdrachtgever jou?
Om te beginnen een passend uurloon dat aansluit bij jouw ervaring. Verder kan jij rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen, extra vrije dagen, 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling,  korting op je zorgverzekering en een eindejaarsuitkering van 5% (nadat je 6 maanden in dienst bent). Wil jij daarnaast opleidingen en cursussen volgen om je verder te ontwikkelen? Dan zijn ook deze beschikbaar.

Wil jij dus graag parttime aan de slag als Schoonmaak Medewerker? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar