Facilitair, Vacatures

Werken als Servicedesk Medewerker?

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij anderen kunt ontzorgen? En wil jij vooral ook voor een langere tijd aan de slag binnen een functie met doorgroeimogelijkheden? Dan kennen wij een werkgever die jou graag ontmoet. Voor een tof en groot bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een Servicemedewerker. Past deze functie bij jou? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van alle binnenkomende klantmeldingen via verschillende kanalen. Ook zorg jij voor een tijdige terugkoppeling naar klanten. Verder ondersteun jij de assistent technische manager én de technische accountmanager bij verschillende administratieve werkzaamheden. Jij vervult dus een belangrijke rol binnen de organisatie. Jij verwerkt niet alleen meldingen, maar beoordeeld bijvoorbeeld ook leveranciers op hun prestaties en communiceert met contractpartijen. Jij bent eigenlijk altijd bezig om de servicedesk verder te professionaliseren.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij interesse in de harde kant van Facility Management, namelijk de gebouwen en alles wat daarbij komt kijken. Heb jij al ervaring hiermee? Dan is dit welkom. Maar wij staan ook oprecht open voor kandidaten zonder ervaring. Wij zoeken vooral naar kandidaten die spontaan, flexibel, oplossings- en resultaatgericht zijn. Jij pakt dus je verantwoordelijkheid. Jij weet prioriteiten te stellen. Jij werkt goed zelfstandig. Maar jij werkt ook goed samen met collega’s, klanten, aannemers, installateurs en facilitair dienstverleners. Met deze partijen krijg jij namelijk veel te maken. Verder is het prettig dat jij communicatief vaardig bent in woord en geschrift. En dat jij beschikt over je autorijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling binnen een bedrijf waar werkplezier en oprechte aandacht voor het personeel voorop staat. Ook kan jij bij goed functioneren doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld assistent technische manager. De werkgever houd jou namelijk het liefst voor een langere tijd binnen boord. Verder ontvang jij een goed salaris op basis van jouw kennis en werkervaring. En behoren ook een leaseauto, kilometervergoeding en laptop tot de mogelijkheden. Ook is de functie flexibel in te vullen. En is er dus ruimte om zowel vanuit huis, op het hoofdkantoor in Utrecht als op locatie bij de klant te werken.

Ben jij dus op zoek naar een toffe baan in de mooie wereld van Facility Management? En ben jij vooral op zoek naar een uitdaging voor een langere tijd? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar