Vacatures 2018

Start nu je carrière als Servicemonteur Riolering

Ben jij op zoek naar een baan met een échte toekomst? In deze functie biedt een prachtig familiebedrijf jou een mooie kans om je te ontwikkelen tot een échte specialist op het gebied van afvoeren, afwatering en herstelwerkzaamheden. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga jij doen?

 Jij gaat je ontwikkelen tot gespecialiseerd loodgieter die zich uiteindelijk (zelfstandig) gaat bezig houden met het verrichten van preventief onderhoud en reparaties. Dit doe jij op verschillende locaties bij allerlei soorten klanten. Jij verwerkt complete storingen, van opname tot het administratief verwerken.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Het belangrijkste is dat jij leergierig bent en dat jij je écht in dit vakgebied wil ontwikkelen. Daarnaast heb jij op een goede werkethiek. Dit betekent dat mensen op je kunnen rekenen en dat jij goed zelfstandig kan werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij klantvriendelijk bent en dat jij graag mensen helpt.

Wat zijn de functie-eisen?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die een MBO werk-/denkniveau hebben, óók als zij hun opleiding niet hebben afgerond. Ook ben jij in het bezit van een rijbewijs (B), spreek jij goed Nederlands en levert het verkrijgen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor jou geen problemen op.

 

Wat krijg jij van ons?

Jij ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Doe jij het goed? Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Ook krijg jij intensieve begeleiding, want wij vinden het belangrijk dat jij je écht gaat ontwikkelen. Daarnaast ontvang jij bedrijfskleding en zelfs een bedrijfsauto.

 

Ben jij dus bereid om in jezelf te investeren en wil jij echt carriere maken binnen dit vakgebied? Stuur ons jouw dan motivatie en cv via onderstaand formulier. Heb je daarnaast vragen en/of opmerkingen? Dan kan je contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar