Vacatures

Pak je kans en scoor een baan als Servicemonteur

Heb jij ervaring op het gebied van service en onderhoud aan CCTV installaties? Beschik jij daarnaast over een klantvriendelijke, oplossingsgerichte werkhouding én ben jij communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dus vandaag nog en maak kans op deze baan!

Wat ga jij doen?
Als servicemonteur CCTV verricht je zelfstandig onderhoud en servicewerkzaamheden aan onze CCTV installaties. Je werkwijze laat zich omschrijven als ‘secuur, met oog voor detail’. Daarbij houd je de gestelde kwaliteitsnormen nauw in het oog. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant. Dit houdt in dat je alert en oplossingsgericht op problemen en klachten reageert. Hierbij ben je in staat om creatief en out of the box te denken.

Wie ben jij?
Jij hebt ervaring op het gebied van service en onderhoud aan CCTV installaties én je bent in het bezit van een MBV diploma en het veiligheidscertificaat VCA. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Je bent in staat om administratieve werkzaamheden uit te voeren. Hierbij hanteer je een accurate en gestructureerde werkwijze. Verder kun jij goed om onder druk presteren en werk je graag in teamverband om projecten te realiseren.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat aan de slag bij de serviceafdeling van een professioneel bedrijf in Zuid Holland. Je kunt rekenen op een uitdagende en veelzijdige functie, met bijbehorend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Hier is dan ook volop ruimte voor. Tegelijkertijd zijn er veel mogelijkheden voor eigen inbreng en zijn de communicatielijnen kort. Tot slot biedt de werkgever een kans op een vaste aanstelling.

Ben jij dus op zoek naar een toffe technische baan bij een aantrekkelijke werkgever? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar